15 mai 2012

Lansarea Student ARC

Lansarea proiectului derulat de ANOSR in colaborare cu SAR (Societatea Academica di Romania) va avea loc, joi, 17 mai, intre orele 11.00 – 12.20, in Amfiteatrul Odobescu, din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti (str. Edgar Quinet, nr. 5-7, sector 1 – Piata Universitatii). Speram sa ne fiti alaturi si puteti chema/aduce cu voi pe oricine interesat de subiect!

Alina Mungiu-Pippidi, presedinte al Societatii Academice din Romania, initiator al Aliantei pentru o Romanie Curata, profesor de politici publice la Hertie School of Governance, va modera aceasta intalnire cu studentii, organizatiilor membre ARC, cadre didactice, precum şi lideri ai societăţii civile.

Invitat special este Dl. Mark H. Gitenstein, Ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, sustinator al proiectului STUDENT ARC.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment prin completarea formularului, disponibil accesand urmatorul link pana la data de 15 mai 2012, ora 23.59:https://docs.google.com/a/anosr.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHhQTFBZdDJGTnVnSmNGdHdfYXQyRlE6MQ

NU uitati sa consultati site-ul proiectului: student.romaniacurata.ro si sa va inregistrati pentru a afla cele mai importante date ale proiectului, in timp real.

”Scopul nostru este acela de a construi un mecanism de monitorizare a vietii universitare, a institutiilor publice pentru ca tinerii sa stie cum si unde trebuie sa deschida usi catre Romania curata. Ii invitam pe studenti sa participe alaturi de noi la redesenarea, in timp real, a regulilor jocului bunei guvernari.” (Simona Popescu, coordonator Student ARC din partea SAR)

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să mă contactaţi sau puteţi lua legătura chiar cu echipa Romania curata la adresa [email protected]; tel:+40 21 2111477; 0721 261 509.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu