9 mai 2012


In iunie are loc prima editie a proiectului Experimenteaza FERICIREA!, eveniment dedicat descoperirii si aducerii constiente a sentimentului de fericire in viata oamenilor.

Experimenteaza FERICIREA! isi propune sa ajute participantii sa intelega ce este fericirea, sa descopere cum arata fericirea lor, sa-si creeze un plan personal de actiune pentru aducerea fericirii in viata lor, dar mai ales, insusirea acestui sentiment intr-o stare naturala de entuziasm, pasiune, energie si truimf.

Experimenteaza FERICIREA! este un program care ofera instrumente prin care participantii isi
descopera propria natura, isi identifica dorintele si-si contureaza obiective concrete personale pentru armonizarea cu propriile pasiuni.


Experimenteaza FERICIREA! se desfasoara pe 16 iunie la Orange concept store. Evenimentul este structurat in 5 sesiuni: 1 pannel in cadrul caruia se vor expune povesti inspirationale despre fericire, despre schimbari personale, despre momente marcante care duc catre directii si perspective noi, despre trairea costienta sau bucuria si emotia fiecarei zile; 1 atelier creativ in care visele vor prinde contur prin imagini, culori sau cuvinte sub forma unor Vision Bord-uri (Panouri ale Viselor); 1 funshop in care muzica, dansul si jocul vor crea conexiuni si vor da forma sentimenului de fericire, 1 workshop care aduce in prim-plan pasiuni si dorinte din trecut si vine cu provocarea de a descoperi fericirea in 21 de zile si 1 documentar de lung metraj (HAPPY Movie ) care prezinta o calatorie pe 5 continente in cautarea secretului fericirii.

70 de participanti si 7 invitati

Experimenteaza FERICIREA! asteapta la aceasta prima editie peste 70 de participanti si aduce in fata acestora 7 invitati: Andrei Rosu care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind primul om care a alergat in mai putin de 2 ani la 7 maratoane, 7 ultramaratoane pe 7 continente, Gigi Ghinea, psiholog si autoarea a 2 carti „Cum m-am vindecat de nefericire”, „Iubirea care vindeca”, Liviu Plesoianu, autor al serii de programe „3x7:EXCELEAZA in 21 de zile!”, Andreea Voroneanu „Artist al vietii si Antrenor pentru minte si suflet", autor al serii de programe „Viata ca un dans” alaturi de Irina Negrila si Cristina Lilienfeld, coregraf si profesoara de dans contemporan si Malina Iordache, fondatorul unui nou program de fericire, Institute of Happiness.

www.excelez.ro - pentru mai multe informatii despre eveniment si participare.

Parteneri eveniment: Orange concept store, Experimentalbar
Parteneri media: 9am, BestJobs, MindBodySpirit, TraiesteZambind.ro, EvenimenteStudentesti.ro,
LSRS, ASER, VIP, AIESEC, EESTEC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu