3 mai 2012

Caravana LSRS


Liga Studenților Români din Străinătate organizează în 2012 a patra ediţie a proiectului Caravana LSRS.

Vrei să studiezi in străinătate şi ai multe întrebări urgente? Caravana LSRS 2012 vine în orașul tău pentru a îți răspunde la toate aceste întrebări. Îți oferim posibilitatea de a interacționa direct cu studenți şi absolvenți ai unor facultăți din străinătate chiar în orașul în care locuiești.

Începând cu luna Mai, Caravana LSRS pleacă la drum cu scopul de a informa peste 1500 de elevi şi studenți din 20 de orașe ale României despre oportunităţile de studiu internaţionale, precum şi paşii necesari în procesul de aplicaţie la nivelul de licenţă, masterat şi doctorat. 

Așadar, dacă ai întrebări, nelămuriri sau orice altă neclaritate cu privire la studiul în străinătate în diferite părți ale lumii poți aduce Caravana LSRS la tine în oraș. Pentru a participa, completează formularul de înscriere accesând următorul link: 
 https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGYwVUlDRENvNGhqQi1VLWtWX1pTemc6MQ#gid=0
 
Caravana LSRS are ca scop promovarea studiilor în străinătate printre tinerii români, dornici de o pregătire superioară de excepţie peste hotare, şi prezentarea noilor criterii de admitere la marile universităţi de prestigiu, a condiţiilor de trai şi viaţă studenţească din afara ţării. În structura sa, Caravana cuprinde susţinerea de seminarii în mai multe oraşe din România, seminarii ce conţin prezentări ale oportunităţilor de studiu din mai multe ţări, moderate de studenţi şi absolvenţi români din străinătate.


Vă așteptăm la seminariile Caravanei LSRS 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu