24 iulie 2012

Scoala de Vara PCWorld 2012


PC Word Romania te invita si anul acesta intr-o experienta profesionala de exceptie: Scoala de vara PC World 2012. Va propunem o combinatie fara precedent : distractie+tehnologie+networking intr-o locatie perfecta pentru astfel de evenimente: Best Western Savoy Hotel in Mamaia, in perioada 4 – 9 septembrie.

Construita cu sprijinul comunitatilor, aceasta editie va aduce in atentia studentilor si tinerilor pasionati de tehnologie subiecte noi si foarte practice. La editia de anul acesta se vor dezbate teme diverse din zona IT printre care App & Web development, Mobile Platforms, Antreprenoriat, Cloud & Infrastructure si multe altele.

5 motive pentru care nu trebuie sa lipsesti de la Scoala de Vara:

- -Vrei sa fi la curent cu cele mai importante trenduri din zona IT precum: Apps & Web development, Mobile Platforms, Antreprenoriat, Cloud & Infrastructure;

- - Vrei sa cunosti si sa inveti la la tineri antreprenori de success sau lideri din industrie;

- - Vrei sa inveti cum poti utiliza cele mai noi tehnologii;

- - Sa descoperi mai multe despre tine si despre calitatile tale antreprenoriale sau de lider;

- - Ai 6 zile de networking si distractie intr-o locatie de 4* la malul marii;

Dupa 4 editii consecutive Scoala de Vara PC World Romania este deja o traditie, reuneste zeci de tineri si speakeri de renume intr-o experienta unica. Distractia este garantata!

Viziteaza www.scoalavara.ro, inscrie-te, participa si invata cat mai multe lucruri de la invitatii si partenerii nostri.

Urmareste-ne si pe Facebook si Twiter si vei fi la curent cu toate etapele de lucru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu