17 august 2012

Începe Bucharest Summer University 2012

Luni, 13 august 2012, începând cu orele 10.00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti va avea loc festivitatea de deschidere a şcolii internaţionale de vară „Bucharest Summer University 2012”, organizată de Academia de Studii Economice şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti, prin intermediul Senatului Studenţilor, cu mentoratul Facultăţii de Comerţ, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În acest an 30 de ţări vor fi reprezentate la Bucureşti la cel mai important program educaţional de vară organizat anual de Academia de Studii Economice. Aflată la cea de-a opta ediţie, şcoala internaţională de vară „Bucharest Summer University 2012” va reprezenta un prilej pentru tinerii veniţi din întreaga lume să aprofundeze teme economice de actualitate prin dialog şi dezbateri cu specialişti din mediul academic şi cel de afaceri.

Aceştia vor participa în perioada 12-26 august la cursuri, seminarii şi dezbateri pe tema: „Creativitate şi inovare pentru afacerile viitorului”. Printre speakerii de renume invitaţi pe parcursul celor două săptămâni se află profesori din Austria, Elveţia, Israel, Italia, Japonia, Slovacia şi România, dar şi practicieni străini ce activează în mari companii naţionale şi internaţionale.

În completarea programului academic, organizatorii au pregătit şi un program cultural care constă în diferite activităţi în aer liber, seri culturale, petreceri şi excursii menite să ofere participanţilor un cadru favorabil pentru interacţiune şi comunicare, precum şi oportunitatea de a se cunoaşte şi de a se familiariza cu aspectele importante ale culturii româneşti. Ca şi în cadrul ediţiilor anterioare ale evenimentului, Senatul Studenţilor ASE Bucureşti va oferi tinerilor din cele 30 de ţări ocazia de a cunoaşte Bucureştiul altfel. În program este inclus un tur cu bicicletele ce are ca destinaţie finală Palatul Parlamentului, pe care participanţii vor avea ocazia să îl viziteze. Tot acolo se va organiza şi o dezbatere, organizată cu sprijinul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La sfârşitul celor două săptămâni ale şcolii de vară, în urma susţinerii unor probe practice şi scrise de verificare a cunoştinţelor, participanţii vor putea obţine o diplomă de participare şi 5 puncte credit
Partener:transferabile internaţional (ECTS) pe care studenţii la ciclurile de licenţă, masterat sau doctorat, le vor putea folosi în cadrul universităţii de unde provin.


La ceremonia de deschidere a şcolii internaţionale de vară „Bucharest Summer University 2012” vor fi prezenţi cei 50 de participanţi, specialişti în domeniu, reprezentanţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi reprezentanţi ai sponsorilor, partenerilor şi suporterilor acestui eveniment internaţional.
Alte detalii despre eveniment, profilul specialiştilor invitaţi şi ţările participante în acest an pe: www.bsu.ase.ro
Partener strategic: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Sponsori: BRD-Groupe Société Générale, Amadeus, Coca-Cola Hellenic, Raiffeisen BANK
Parteneri: Procter&Gamble, RATB, Okian

Parteneri media: Antena 1, Antena 3, Radio ZU, Jurnalul Naţional, Income Magazine, Radio România Cultural, Business Review, Economistul, Şapte Seri, Performance, EDUCATIVA, metropotam.ro, bookblog.ro, clubafaceri.ro, newschannel.ro, startub.unibuc.ro, entrypark.ro, onlinestudent.ro, calendarevenimente.ro, bestResource.ro, RegieLive.ro, blogdebucuresti.ro

Un eveniment susţinut de: USR, LSRS, UN Youth Association of Romania, AIESEC, AEGEE, Akcees, ASCIG, BOS, CeCOP, EESTEC, DaAfaceri, ICONS, ThinkYoung, VIP.

Diana-Alice Constantinescu
Marketing & PR Manager
Bucharest Summer University 2012
E-mail: [email protected]
Telefon: +4 0723.008.802/ +4 0748.891.183
www.bsu.ase.ro
https://www.facebook.com/bucharest.summer.university

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu