24 august 2012

Scoala de Vara PCWorld – locul unde networking-ul, distractia si tehnologia nu au limite! Ultimele zile de inscriere


Programul Scolii de Vara incepe sa fie definitivat http://scoalavara.ro/agenda/ , ultimele pregatiri si ultimele inscrieri vor avea loc pe parcursul urmatoarei saptamani. Evenimentul se desfasoara in perioada 4-9 septembrie la Hotel Best Western Savoy din Mamaia.
Editia de anul acesta reuneste:
·         peste 16 speakeri, traineri, oameni cu experienta care vor impartasi din experienta lor in peste 20 de prezentari si workshopuri.
·         companii de top  din industria de IT precum:  Intel, Orange, APC by Schnider, ESRI si altii vor sustine workshopuri, prezentari, discutii despre: noile tehnologii, oportunitati de cariera si skill-uri de business.
·         Sectiuni de teambuilding si un program organizat de distractie si petrecerea timpului liber.
Urmareste sectiunea blog a evenimentului: www.scoalavara.ro/blog ca sa fi la curent cu ce se va intampla in fiecare zi la scoala de vara PC World.
-          Te vei intalni cu reprezentantii noii divizii „work hard, play hard” Intel (Open Source Technology center), vei descoperii amanunte despre arhitectura proiectului Yokto, sau vei invata mai multe despre: C++ 11, Android* on x86, Tizen application
-          O vei cunoaste pe Mihaela Stroe, sociolog, trainer, speaker motivational si specialist in comunicare nonverbala care va impartasi cateva din secretele construirii unui brand personal puternic, „The magic touch” si Impactul retelelor sociale asupra brandului personal
-           vei afla de la Dragos Roua, antreprenor de success, trainer, speaker  care sunt cele 7 etape ale unui business online si daca ai calitati de antreprenor sau nu!

Acestea sunt doar cateva motive ca sa te inscri acum  
pe http://scoalavara.ro/si sa ocupi ultimele locuri la Scoala de Vara PCWorld.  Spune DA provocarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu