11 septembrie 2012

Fundația JOYO - 10 ani de activitate



JOYO are onoarea sa va invite vineri, 14 septembrie incepand cu ora 14:00, la aniversarea a 10 ani de activitate. Evenimentul va dura aproximativ 90 de minute, va avea loc la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr. 8-10), si va fi urmat de un cocktail.

La eveniment va participa Ambasadorul Germaniei, Andreas von Mettenheim,Ambasadorul Elvetiei, Jean Hubert-Lebet, Presedinte Foerderkreis der Fundatia JOYO Germania, Walter Höcke, Presedinte Foerderverein JOYO Elvetia, Barbara Tönz, alte personalitati din Romania, dar si copii si tineri care au fost sprijiniti de catre fundatia JOYO. Ne-ar face o deosebita bucurie daca ati putea sa ne sprijiniti cu promovarea acestui eveniment la care asteptam mai multe persoane cunoscute din Romania.

Fundatia JOYO a fost infiintata in aprilie 2002, a reusit prin proiectele desfasurate mentinerea copiilor in familiile lor, in gradinite si in scoli, imbunatatirea calitatii vietii, obtinerea unei meserii si dezvoltarea abilitatilor necesare, care sa le permita sa duca un trai independent si decent.

“Educatia trece pe plan secund atunci cand primordiala este lupta pentru supravietuire! Dreptul copilului la educaṭie este recunoscut internaṭional, dar acolo unde nu există resurse materiale, nu existănici condiṭii si nici motivaṭie pentru scoala.” Adriana Constantinescu, VICEPREŞEDINTEşi DIRECTOR EXECUTIV Fundaţia JOYO

10ani de activitate - scurta statistica:

3350 de beneficiari sprijiniti in proiectelefundatiei.

2760 de copii sitineri beneficiari ai proiectelor deprevenire a abandonului scolar si de reintegrare scolara.

98% promovabilitate scolara.

RSVP: Pentru informatii suplimentare privind evenimentul “JOYO–10 ani” si pentru confirmarea participarii, va invitam sa luati legatura cu Diana Ichim, tel. 0756159498 sau 0734504870, e-mail:[email protected]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu