29 septembrie 2012

Vine toamna. Vine BizCamp


A mai trecut un an. Un an scolar, zic, si iata-ne in fata unuia nou, plin cu de toate: prieteni, cursuri, nopti nedormite, sesiune... poate job-uri.
Suntem pregatiti? “Bineinteles” – suntem tentati sa raspundem. Nu, nu. Eu intreb daca suntem pregatiti pentru ce urmeaza dupa anii de studentie. Intrebare valabila si pentru absolventii care plutesc in deriva, nestiind spre ce se indreapta. De fapt, daca ma gandesc mai bine, e valabila pentru noi toti.
Ce bine o fi de cei care viseaza noaptea si dimineata stiu exact spre ce tintesc. Dar ce se intampla cu restul? Unde gasim raspunsul? Ce facem? Cu cine vorbim?
Cel mai la indemana raspuns e BizCamp. In noiembrie 2012, editia a 8-a, in Bucuresti (9 si 10 noiembrie), Iasi (14 noiembrie), Timisoara (17 noiembrie) si Cluj (24 noiembrie).
De peste patru ani Inspire Business reuseste sa aduca in cadrul aceluiasi eveniment cei mai importanti angajatori ai momentului. Afla care sunt ultimele tendinte in materie de job, ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorba cu companiile si ai toate sansele sa-ti incepi sau, de ce nu, restartezi cariera.
BizCamp depaseste granitele targurilor de job-uri si reuneste intr-un singur loc oamenii care au reusit in domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiti, coach, tineri care au reusit. Toti dispusi sa impartaseasca propria experienta si lectiile invatate.
Ai garantat un bilet... spre viitor. Si chiar daca nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranta vei trece de check-in. Vei putea incepe sa-ti cladesti propria cariera, profesionala sau personala.
Ar fi pacat sa ratezi sansa asta. Asa ca intra pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro si inscrie-te.
Ne vedem acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu