16 octombrie 2012

Career Innovation Week

In perioada 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro, are loc prima editie a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare personala pe masura potentialului lor.

Peste 2 000 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi  sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 Noiembrie pe sectiunea special dedicata proiectului de pe www.hipo.ro  In urma evaluarii aplicatiilor, 200 de tineri vor fi invitati la evenimentul  Career Innovation Week   din data de 13, 14, 15 sau 16 Noiembrie.
A doua editie a proiectului Career Innovation Week isi propune sa creeze o legatura puternica intre participanti si lideri de business, pregatiti sa impartaseasca din experienta acele lucruri care ar putea schimba radical traseul profesional al participantilor. Acestia vor afla ce stiluri  de leadership sunt abordate, despre cum inovatia este pasul inainte sau care sunt dilemele carora le raspund zi de zi si, dincolo de acestea, care sunt lucrurile din care isi trag energia si inspiratia.
In timpul celor patru zile finalistii vor avea acces la workshop-uri si studii de caz vor interactiona cu specialisti din industrie si vor intra in competitie alaturi de alti tineri talentati. Printre companiile partenere ale evenimentului se numara: BRD Groupe Societe Generale, Cegeka, Endava, IBMContact Singapore.
Career Innovation Week este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Consulting Days.
Career Innovation Week este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor si portalul de cariera www.hipo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu