12 octombrie 2012

Weekend Seminar - Akcees


9 octombrie. Weekend Seminar, proiectul Akcees dedicat dezvoltării de competenţe prin metode de educaţie non-formală, revine cu o nouă ediţie dedicată abilităţilor de comunicare, ediţie ce va avea loc pe 2 şi 3 noiembrie în Bucureşti. Cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, participarea la această sesiune de training este gratuită şi se realizează prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.ro/seminar
Indiferent de domeniul de activitate, fiecare dintre noi este pus în situaţia de a comunica zi de zi cu oamenii de un jur, fie ei profesori, colegi, angajatori sau clienţi. Abilităţile şi tehnicile de comunicare sunt esenţiale pentru reuşita activităţilor cotidiene şi atingerea obiectivelor propuse.
În cadrul Weekend Seminar, participanţii vor învăţa cum să comunice eficient cu cei din jurul lor, cum să îşi formuleze şi structureze mesajele pentru a atinge obiectivele dorite, dar şi cum să atragă şi să menţină atenţia publicului. Pe parcursul celor două zile intensive de training, noţiunile teoretice vor fi puse în practică prin rezolvarea de studii de caz, aplicaţii şi jocuri interactive.
Sesiunea de training va fi susţinută de Otilia Toma, trainer BRD Groupe Société Générale. Otilia este absolventă a Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti şi a renunţat la actorie în favoarea scenei care îi oferea şansa de a avea un „spectacol” în fiecare zi: a ales să fie trainer. Având peste 6 ani de experienţă în domeniu, Otilia dezvoltă şi susţine programe de training şi se implică activ în formarea tinerilor prin dezvoltarea abilităţilor „soft” cu rezultate „hard”.
 „Începând cu noiembrie, vom demara împreună cu Akcees o serie de trei seminarii în care vom aborda şi exersa diferite abilităţi de care avem nevoie frecvent în viaţa de zi cu zi. Temele pe care le-am selectat credem că sunt utile atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Prime ediţie, cea a abilităţilor de comunicare, este esenţială pentru că oricât de bună ar fi o strategie, un plan, o idee, dacă nu reuşim să comunicăm eficient despre ea nu vom avea rezultatele scontate. De asemenea, subiecte precum managementul de proiect şi managementul timpului sunt necesare într-o lume a informaţiei, a inovaţiei şi a vitezei, când a fi riguros în tot ceea ce întreprindem nu poate decât să aducă un plus de valoare. Toate acestea sunt motive pentru care am ales să sprijinim tinerii şi să avem o contribuţie în dezvoltarea studenţilor entuziaşti, participanţi la Weekend Seminar”, a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale.
Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfăşura pe 2 şi 3 noiembrie în Bucureşti şi va fi dedicată dezvoltării abilităţilor de comunicare. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar. Aplicaţiile sunt deschise până duminică, 21 octombrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate vineri, 26 octombrie.
Weekend Seminar este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal BRD Groupe Société Générale şi al partenerilor media The Money Channel, Business Woman, România Liberă, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.
Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.
Pentru mai multe informaţii
Giorgiana Ene | Vice-Președinte Marketing | [email protected] | 0721 11 88 99

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu