25 octombrie 2012

Deloitte - Primii pasi pe piata muncii.


Draga Student,
Deloitte a lansat un studiu international de sondare a perceptiei studentilor si proaspetilor absolventi in ceea ce priveste perspectivele pe piata muncii din tarile central-europene, la care te invitam sa participi si tu.
Rezultatul final, care va analiza punctul de vedere al studentilor si absolventilor din tara si din regiune, va fi prezentat la inceputul anului viitor. Scopul nostru principal este sa ajutam angajatorii sa inteleaga mai bine atitudinile si asteptarile absolventilor proaspat iesiti de pe bancile facultatii, printre care te numeri si tu, care in curand vor debuta pe piata muncii. Credem ca aceste rezultate vor fi la fel de importante si pentru universitati, pentru a tine pasul cu nevoile studentilor si, implicit, ale pietei.
Poti accesa chestionarul in limba romana aici; te rugam sa fii cat poti de sincer! Ajutandu-ne sa intelegem cat mai bine ce asteptari ai fata de viitorul tau loc de munca si fata de viitorul tau angajator, poti contribui deja la schimbarile dorite!
De exemplu, studiul de anul trecut a identificat un sentiment general de nemultumire in randul studentilor in ceea ce priveste relevanta pregatirii universitare pentru primul loc de munca. Raportul a fost ulterior folosit la nivel guvernamental in cateva tari pentru a rectifica astfel de aspecte.
Te incurajam asadar sa participi la acest proiect prin completarea chestionarului si credem ca este o buna oportunitate sa iti exprimi opinia. Primul pas pe care il vei face in piata muncii este probabil si cel mai important!
Gasesti mai multe informatii pe pagina proiectului www.deloitte.com/1steps; chestionarul va ramane deschis pana pe 30 noiembrie 2012. Completarea lui dureaza cateva minute, iar raspunsurile pe care le dai sunt strict confidentiale.
Iti multumim pentru implicare!
Si… ca sa te incurajam sa participi, te anuntam ca cei mai norocosi trei studenti care participa la aceasta campanie vor castiga, prin tragere la sorti, o tableta Samsung Galaxy 7.0 si doua smartphone-uri Samsung Galaxy Y.

Cu drag,
Silviu Badescu
Manager | Human Resources
Șos Nicolae Titulescu nr. 4-8 Intrarea de est, etajul 3, Sector 1, 011141, București România

© 2012 Deloitte Romania
Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.
Deloitte Romania | RSS | Add Deloitte as safe sender Pentru a vă dezabona vă rugăm trimiteți un mesaj expeditorului acestui email cu subiectul “Dezabonare”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu