20 octombrie 2012

Primul campionat de fotbal robotic

Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) in colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation Bucuresti (eeStec) organizeaza Primul Campionat de Fotbal Robotic din Romania, care se va derula in perioada octombrie - decembrie 2012, in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Pe parcursul proiectului, studentii din cadrul universitatilor cu profil tehnic pasionati de electronica, programare si inteligenta artificiala vor avea ocazia de a-si forma si dezvolta gratuit abilitatile tehnice de lucru pe platforma arduino prin transfer de know-how in cadrul workhsopurilor si al sesiunilor de consiliere.

Proiectul va cuprinde un eveniment de lansare, patru sesiuni de workshop si patru sesiuni de coaching, finalizandu-se cu infruntarea propriu-zisa de fotbal robotic, care va putea fi urmarita si in sistem live streaming pe site-ul oficial al evenimentului (www.fotbalrobotic.ro).

Studentii din cadrul universitatilor de profil se pot inscrie gratuit intr-una din cele patru echipe care vor construi si vor ghida robotii in teren, in cadrul finalei de fotbal robotic din clasa Mirosot, completand formularul online, pana la data de 2 noiembrie 2012 .

Proiectul reprezinta un concept educational inedit, care vine in intampinarea nevoii de dezvoltare a unui sistem de educatie performant prin activitati de instruire nonformala, menite sa incurajeze largirea orizontului tinerilor si dobandirea de competente tehnice aplicabile in domenii variate.

Sponsor: Luxoft Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu