30 octombrie 2012

Interviu cu Cristina Anamaria Ștefan


1.   Descrie-ne experienţa ta în LSRS. Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Fac parte din echipa LSRS Turcia începând cu luna mai, 2010. Iniţial am fost Reprezentant Istanbul, iar din februarie 2012 sunt Coordonator Adjunct. Din 2010 şi până în prezent m-am implicat în organizarea majorităţii evenimentelor  marca LSRS, care au avut loc în Turcia (1 Decembrie, 1 Martie, întâlniri cu studenţii - film, cină, sărbători, participarea la evenimentele organizate de către comunitatea română etc.), dar şi la unele evenimente organizate de către LSRS Central, precum Forumul România Jună.

2.   Care sunt planurile tale de viitor (în plan profesional, educativ şi în ceea ce priveşte voluntariatul în cadrul LSRS)?
În prezent sunt studentă bursieră în anul doi la un program de masterat în metodologie didactică, în cadrul Universităţii din Istanbul. După finalizarea masterului voi aplica la un program de doctorat în cadrul aceleiaşi instituţii.
În ceea ce priveşte activitatea în LSRS, îmi doresc să continui proiectele pe care ni le-am propus pentru anul universitar 2012-2013. Sper totodată ca datorită promovării studiului în străinătate pe care o face LSRS Turcia, să avem alături un număr cât mai mare de studenţi români.

3.   Ai fost ales ca Voluntarul LSRS al lunii octombrie. Ce reprezintă acest lucru pentru tine?
Titlul de „Voluntarul LSRS al lunii octombrie” reprezintă pentru mine o recunoaştere a efortului pe care echipa LSRS Turcia îl depune pentru a fi alături de studenţii români din Turcia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu