29 octombrie 2012

Interviu cu Veronica Bayfidan




Pentru că a fost dificil să alegem, luna aceasta, interviul cu voluntarul lunii a plecat către două colege: ambele sunt studente în Turcia. Este vorba despre Veronica Bayfidan și Cristina Anamaria Ștefan.

Interviu cu Veronica Bayfidan

1.   Descrie-ne experienţa ta în LSRS. Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Întâlnirea cu LSRS a avut loc la sfârşitul anului 2010, însă oficial activez din martie 2011. Implicarea în proiectele LSRS Turcia au contribuit la experienţa mea de voluntar, reprezentând şi o pregătire pentru actuala funcţie de Coordonator LSRS Turcia, care presupune implicarea mea în toate proiectele desfăşurate de către această echipă.

2.   Care sunt planurile tale de viitor (în plan profesional, educativ şi în ceea ce priveşte voluntariatul în cadrul LSRS)?
Îmi doresc ca implicarea în LSRS Turcia să fie una dintre activităţile permanente, cel puţin până la atingerea obiectivelor propuse pentru această filială. În ceea ce priveşte planurile pe plan profesional şi educativ, 2013 va fi un an decisiv în acest sens.

3.   Ai fost ales ca Voluntarul LSRS al lunii octombrie. Ce reprezintă acest lucru pentru tine?
Cred că această distincţie a fost acordată ca rezultat al evaluării implicării mele în LSRS de până acum. Pe lângă satisfacţia personală, este plăcut să ştiu că activitatea mea şi a echipei este recompensată şi valorizată. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu