1 octombrie 2012

Startup Live Bucuresti


Antreprenorii din mediul online sunt asteptati la Startup Live Bucuresti

Prima editie Startup Live Bucuresti va avea loc intre 5-7 octombrie la The HUB Bucuresti si isi propune sa gaseasca cele mai bune idei ale antreprenorilor interesati de mediul online, conectandu-i in acelasi timp cu potentiali investitori. Startup Live este un concept unic de eveniment desfasurat in principalele centre de business din Europa si reuneste antreprenori cu investori sau fonduri de investitii, din dorinta de a crea conexiuni si a dezvolta proiecte inovative.

Evenimentul este dedicat atat antreprenorilor din mediul online, cat si celor interesati sau sustinatorilor acestui fenomen. In acelasi timp, Startup Live Bucuresti iti ofera si posibilitatea de a  interactiona cu cei pasionati de acest domeniu. Dezvoltatori software, studenti interesati de mediul antreprenorial, jurnalisti de business si designeri sunt asteptati la inceputul lunii octombrie sa se reuneasca cu investori si antreprenori de success atat din Romania, cat si din strainatate.

Startup Live Bucuresti isi propune sa gaseasca cele mai bune idei de afaceri online care vor avea ocazia sa fie prezentate intr-un mediu de business format din antreprenori, care sunt denumiti generic mentori, si a unui juriu cu preponderenta international. Participantii vor avea ocazia sa isi prezinte proiectul intr-un pitch, urmand ca in cele doua zile pe care le au la dispozitie, sa lucreze pentru a-si imbunatati strategia si sa obtina capitalul necesar pentru dezvoltarea proiectului. Prima echipa castigatoare va avea oportunitatea sa participe la evenimentului Pioneers Festival, Viena.

 

,,Startup Live Bucuresti vine la momentul potrivit pentru a sustine antreprenoriatul in randul tinerilor din Romania. Evenimentul este o premiera pentru București si s-a bucurat de la bun inceput de sprijinul The HUB Bucuresti. De abia aștept sa vad cat mai multi tineri antreprenori care doresc sa inoveze piata de online. Avem mult potential, dar in acelasi timp avem nevoie și de investitii pentru a dezvolta aceasta nisa. Așadar, ii invit pe toti cei interesati de antreprenoriat, care au o idee sau care doresc sa cunoasca mai multe despre cum poti sa-ti incepi un business, sa participe la eveniment pentru ca vor avea ocazia sa intalneasca oameni de afaceri din domenii variate” a declarat Florina Dumitrache, Marketing & Communication Manager Pixel Blend si organizator al evenimentului Startup Live in București.

 

Mentorii prezenti sunt : Alecsandru Imbuzan si Irina Danila co-fondatorii agentiei de comunicare si marketing Next Brands, Andrei Costescu fondator MReady, Catalina Rusu si Vlad Stan – co-fondatorii Geekcelerator, program de mentorat si accelerare a startupurilor tehnice, Cristian Olarasu – CEO Momming, George Lemnaru – un nume cu rezonanta pe piata jocurilor online, Vlad Popa - Business development de la AvocatNet.ro si multi altii. Juriul este format din Alin Popescu – Managing Partner AvocatNet.ro, Mark Tuttle – Angel si Serial Antreprenor, Michael Schuster – Partener Speedinvest si Mihai Mafteianu – Antreprenor si Investitor.

 

Mai multe detalii privind inregistrarea la eveniment pot fi gasite pe site-ul startuplive.in/bucharest, iar pentru informatii suplimentare puteti trimite un email la florina.dumitrache@startuplive.in
Pentru a beneficia de o reducere de 25% din taxa de participare, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: [email protected]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu