2 noiembrie 2012

Noutăţi din Filiale

LSRS China. Cel mai important eveniment al filialei din această perioadă îl reprezintă apariţia într-o emisiune TV din China, difuzată în data de 31 octombrie, de Halloween. Alina Chiriac vorbește despre tradiţiile, realizările şi curiozităţile României. Voluntarii LSRS China participă în perioada octombrie-noiembrie și la Festivalul de Film Studenţesc ʺISFVFʺ, la marele premiu candidând și 4 tineri români. În plus, din data de 3 octombrie au început recrutările pentru echipa Filialei LSRS China.


LSRS Danemarca. În data de 6 octombrie s-a desfăşurat prima ediție a evenimentului “BRAINetwork: Become Responsibly Active în International Networking”, al cărui scop a fost crearea unor viitoare legături profesionale între studenţii români din Danemarca. În acest cadru, participanţii au avut oportunitatea de a interacționa cu absolvenţi români integrați pe piața muncii din această ţară, cu reprezentanţii unor autorități şi companii daneze, precum şi cu diplomați români și danezi.

LSRS Germania va organiza în datele de 3 şi 10 noiembrie întâlniri pentru studenţii români aflaţi la început de drum în oraşele München, respectiv Köln. Află mai multe detalii despre oră şi loc accesând platforma on-line a LSRS Germania.

LSRS Italia – Dintre evenimentele la care au luat parte reprezentanții LSRS Italia în lunile septembrie-octombrie menționăm “Noaptea Cercetătorilor” – (ʺLa notte dei ricercatoriʺ) și “Sărbătoarea pâinii” (ʺLa sagra del paneʺ). În plus, filiala Italia are un nou membru, pe Mihaela Caba, iar recrutările continuă!

LSRS Norvegia. De la 1 octombrie, noul coordonator al filialei este Adela Toma. La începutul anului universitar, voluntarii echipei LSRS Norvegia au urat bun venit studenților, masteranzilor și doctoranzilor români în cadrul unei întâlniri organizate în colaborare cu Ambasada României la Oslo. În perioada următoare se anunță un eveniment de 1 decembrie și unul de tip “Job Hunting”, iar toţi studenţii străini sunt invitaţi la cină pe 24 octombrie în cadrul Universităţii BI Norwegian Business School!

LSRS Suedia – În data de 28 septembrie echipa LSRS Suedia a organizat “Romanian Cultural Day”, o întâlnire informală între câţiva tineri români aflaţi la studiu în Suedia. Câteva fotografii de la eveniment sunt disponibile aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu