1 noiembrie 2012

QS World Grad School Tour Bucuresti

Athenee Palace Hilton

25 octombrie 2012

QS a incheiat cu success o noua editie a targului de oferte de programe de masterat si doctorat,

QS World Grad School Tour, organizat pe data de 25 octombrie la Athenee Palace Hilton Hotel Bucuresti.

Evenimentul a numarat peste 1100 de candidati inscrisi. Pe durata evenimentului, tineri interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program de master sau doctorat in afara au beneficiat de oportunitatea de a interactiona direct cu reprezentantii si absolventii a 18 universitati de top printre care s-au numarat: London School of Economics, King’s College London, University of Kent, University of Reading, University of Geneva, Radboud University Nijmegen, HEC Paris, WU Vienna, IE Business School, Manchester Business School, EDHEC si EMLYON.

Candidatii au putut afla infomatii valoroase legate de programele de masterat si doctorat, au putut participa la interviuri cu directorii de admitere in cadrul programelor, la un seminar dedicat procedurilor de admitere sustinut de reprezentantii WU Vienna, University of Economics and Business si London School of Economics and Political Sciences (LSE), Hult International Business School si la seminarii despre certificarile IELTS si TOEFL sustinute de British Council Romania si Road Language Centre.

Doar participantii se pot inscrie pentru a castiga una din bursele oferite de QS in parteneriat cu scolile participante, fondul alocat pentru anul 2012, fiind de 1,2 milioane $. Printre bursele pentru programe universitare, oferite de QS se numara: „QS Community Scholarships”; “QS

Scholarship for Academic Excellence”, “QS Scholarship for Central and Eastern European Women”, “EMLYON Entrepreneurial Scholarship” si multe altele.

Prin participarea la evenimente educationale precum QS World Grad School Tour din Bucuresti, candidatii pot afla mai multe informatii legate de reputatia universitatilor la nivel mondial, programele de studii oferite, oportunitatile de finantare a studiilor, si oportunitatile de cariera disponibile, dar si despre viata in campusurile universitare si experienta educationala si profesionala intr-un mediu cu totul nou.

QS World Grad School Tour este unul dintre cele mai mari evenimente educationale la nivel mondial, ce se desfasoara in orase precum: New York, Philadelphia, Buenos Aires, Londra, Paris, Milano, Atena, Kiev, Bucuresti, Moscova, Seul, Beijing, Shanghai, Tokio. Targul aduce fata in fata unele dintre cele mai mari universitati din lume si tineri profesionisti interesati de programele de masterat, doctorat sau MBA in strainatate.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta.

Mihaela Draghici

Marketing Central Europe

QS Quacquarelli Symonds

[email protected]

www.qs.com | www.topmba.com | www.topgradschool.com | www.topuniversities.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu