4 martie 2013

11-16 martie 2013 – Săptămâna recrutării francofone la București

    Aproximativ 15 dintre companiile francofone cele mai active din Romania și din străinătate vor participa între 11 și 16 Martie 2013 la cea de-a treia ediție a "La semaine de l’emploi francophone en Roumanie".
 
    Evenimentul va fi organizat sub înaltul patronat al GADIF (Groupe des Ambassades, Délégations, Institutions francophones de Roumanie).  
    Conferința de deschidere din 11 martie se va desfașura în prezența înalților reprezentanți ai GADIF, ai instituțiilor francofone din Romania dintre care OIF, Institutul Francez, și persoane cu responsabilitate ale marilor companii francofone. 
    Aceasta ceremonie de deschidere care se va desfășura în sala Aula Magna din ASE începând cu ora 10:00, va avea ca scop prezentarea diferitelor evenimente propuse de către Franco-jobs.com și partenerii săi cu ocazia săptămânii consacrate inserției profesionale a francofonilor din România.  

  Săptămâna va continua cu numeroase ateliere practice și conferințe în perioada 11-13 martie, evenimente care vor avea loc la Politehnica, la Universitate, la sediile sociale ale companiilor care vor primi studenții filierelor francofone și la Hotel Minerva.  

    Zilele de 14-15 martie sunt rezervate deja pentru tradiționalul "Forum de l’emploi francophone" la Hotel Minerva. Candidații, profesioniști cu experienta, proaspăt absolvenți și studenți vor primi propuneri de job-uri, de burse de studii sau de stagii în standurile companiilor participante.  

    Angajatorii caută profesioniști cu experiență pertinentă și pasiune pentru domeniile IT&C, servicii client, finanțe, contabilitate, inginerie, mecanică și administrativ, cunoscători de limbă franceză și stăpânind o a doua limbă străina europeană.
    Pentru candidații fără experiență, companii precum Dalkia cauta tineri cu excelente rezultate universitare, implicați în activități extrașcolare pentru burse în Franța în domeniul producție/distribuție de energie termică/electrică sau în domeniul managementul afacerilor – domeniul energetic.
     Candidații sunt invitați de către companiile Adecco, Call Point New Europe, Competence Call Center, Dalkia, Defi Puls Action, Groupe Allio Romania, HP, Latecis, Nexia, si Stefanini la Hotel Minerva.
 
    Ziua de sâmbătă, 16 martie va încheia săptămâna cu evenimentul "Carrefour des métiers" la liceul francez Anna de Noailles din București, o acțiune de informare despre meserii și profesii adresată elevilor din liceu.
     Lista completa a angajatorilor, programul evenimentelor, formularele de înscriere precum și detaliile despre evenimentul din martie 2013 sunt disponibile pe site-ul internet special creat pentru eveniment.

"La semaine de l’emploi francophone" este un eveniment organizat de Franco-Jobs.com, site-ul de recrutare dedicat angajatorilor și candidaților francofoni din România, susținut de asociațiile studențești și filierele francofone. Parteneri media ai evenimentului: RFI, Bucarest Hebdo, Le Petit Journal, BestResource, Studentie.ro si Mastermindcom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu