30 martie 2013

Interviu cu voluntarii lunii martie: Elena Căpăţână (LSRS Germania)

 Spune-ne mai multe despre tine 
Sunt studentă la arhitectură în cadrul Universității Tehnice din Berlin, unde am absolvit și bachelor-ul. Vin din Sibiu de la un liceu cu predare în limba germană şi am ajuns în Germania datorită unei burse de studii de la DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst). Momentan mă pregătesc pentru lucrarea de licenţă.

Experiența LSRS! Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat? 
Ocup funcția de coordonator de design ajut în principiu la toate proiectele noastre. De foarte multe ori este nevoie de postere pentru numeroasele proiecte pe care le promovăm online. Mă implic foarte des și în activitățile referitoare la filmulețe pe care le postăm pe canalul nostru de Youtube. Cel mai îndrăgit proiect al meu a fost cel din 1 iunie 2012 când am pregătit cd-uri cu povești pentru copiii de la asociația Valentina din București. Începând de la înregistrarea poveștilor, la realizarea de coperții de cd-uri, până la crearea posterul-ui pentru înregistrările de pe Youtube. Acesta a fost cel mai solicitant şi merituos proiect pentru mine.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
În medie cel puțin 4 ore pe săptămână, dar înainte de proiectele importante se ajunge și la 12 ore sau mai mult.

Ce îți place în LSRS?
LSRS reușește să mă surprindă mereu pozitiv prin angajamentul tuturor persoanelor implicate, indiferent de continentul pe care ne aflăm sau de timpul liber pe care îl avem la dispoziție. Faptul că noi toți facem parte dintr-o organizație care reușește să fie independentă și eficientă este o constantă sursă de motivație. Cred într-adevăr că noi putem schimba imaginea României în bine.

Ai fost ales Voluntarul Lunii, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Mă simt onorată să fac parte dintr-o echipa minunată și să fiu apreciată pentru munca mea.
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu