3 aprilie 2013

Interviu cu voluntarii lunii martie: Andrei Stan (LSRS Marea Britanie)

Spune-ne mai multe despre tine
În prezent, sunt student al University of Sheffield unde urmeaz un BA în International Politics and Security Studies. De pe această poziție, susțin programul ideatic al LSRS și văd în acesta un pas înainte semnificativ făcut de generațiile tinere către repunerea în funcții depline a unei societăți civile active, conștiente și, în parte, responsabile de viitorul României și al cetățenilor săi.

Experiența LSRS! Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Momentan sunt Prim Consilier Relații Interne în UK și Analist media pentru Politica Internațională şi Securitate al MeMo CAESAR. Proiectele cele mai recente sunt recrutările pentru a reface echipa UK, parteneriatele de promovare cu societățile de studenți români şi cel de mentorship pe care încercam să-l punem pe picioare. În trecut, am mai fost coordonator adjunct al celor 2 colocvii CAESAR de anul trecut, implicat în prima ediție a Caravanei Face2Facebook şi multe din evenimentele LSRS România.

 Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
Ideal ar fi 8 ore pe săptămână, însă mi-e teamă că de multe ori sar de 14.

 Ce îţi place în LSRS?
Faptul că reușește să canalizeze prin oamenii minunați pe care îi reunește, o masă de energie pozitivă. Dar cel mai mult apreciez LSRS-ul pentru ambițiile sale mărețe (dar nu imposibile, cum încet-încet ni se demonstrează) de a fi un actor în dezvoltarea societăţii, şi pentru faptul că îşi asumă responsabilitatea de a promova o altfel de Românie.

Ai fost ales Voluntarul Lunii, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Pe scurt, reprezintă o apreciere a eforturilor depuse şi, probabil, un stimul pentru a-mi continua activitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu