30 aprilie 2013

Voluntarul Nou al Lunii Aprilie: Ana Dan (LSRS Marea Britanie)

Ana, spune-ne mai multe despre tine.
Sunt studentă în anul 2 la Drept. Da, asta presupune foarte multă muncă, dar tind să cred că sunt o persoană care nu se dă bătută deoarece pun suflet în tot ceea ce fac, fie că este un lucru legat de studii sau nu. Deși sunt implicată într-un număr de societăți și organizații voluntare, îmi place la nebunie poezia și proza, lucru pe care încerc să îl fac cît mai des în limita timpului care îmi permite.

Experienta LSRS! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?
Sunt consilier juridic din Ianuarie 2013. Până acum, împreună cu Ella O'Neil, am scris un articol legat de studenții români în Marea Britanie în legătură cu permisul de muncă.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
Timpul alocat voluntariatului variază de la săptămână la alta, nu pot să zic un număr exact de ore pe care îl petrec în scopul LSRS. Nu este o muncă obositoare, îmi place ceea ce fac și de aceea nu țin cont de timp - petrec atât timp cât este nevoie.

Ce îți place în LSRS?
Cel mai mult îmi place că este un mediu « friendly », echipa mea se înțelege foarte bine, suntem uniți și am reușit să avem rezultate încurajatoare. Sunt sigură că împreună vom putea ajunge din ce în ce mai departe.

Ai fost aleasă Voluntarul Nou al Lunii Aprilie, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Mă bucur nespus de mult că am fost aleasă printre Voluntarii Noi ai lunii Aprilie. Acest lucru mi-a dat și mai multă motivație și m-a încurajat să continui acest voluntariat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu