25 aprilie 2013

Interviu cu voluntarii lunii aprilie: Bogdan Gâta (LSRS Danemarca )

Spune-ne mai multe despre tine.
Sunt Bogdan Ionuț Gâta, fericit voluntar al lunii aprilie. Sunt în Danemarca din 2008, când am fost admis la Business Collage programul Marketing Management. Am obținut diploma AP degree, după care am renunțat la școală. Aveam sentimentul de nerealizare, aveam nevoie de ceva mult mai provocator şi palpabil, faţă de practica şi teoria din facultate. Am decis să-mi deschid propria firmă cu ajutorul cunoștințelor dobândite de-a lungul anilor de studiu în mediul academic danez.
Este o firmă mică, ce intermediază vânzarea de brichete din lemn dintre producătorul român şi piața daneză.

Experiența LSRS! Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Am fost lângă fondatorul LSRS Danemarca, Ionuţ-Tudor Mărieş încă de la început, implicarea mea fiind neoficială, până când în 2011 am decis să fiu membru activ. Ulterior am obținut funcția de Consilier Membrii.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
Implicarea mea în proiectele filialei a fost condiționată de timp, având în vedere munca pe care o depuneam pentru Aarhus Briketten, dar cu toate acestea sunt mândru că am fost părtaş la toate proiectele filialei alocând aproximativ 10 ore săptămânal în funcție de sarcinile care îmi erau atribuite, cel mai important proiect fiind BRAINetwork, care a fost un real succes.

Ce îți place în LSRS?
LSRS mă provoacă, îmi pune calitățile în practică, oferindu-mi ocazia să-mi exersez în special spiritul de antreprenor intermediar, facilitând contactul dintre membrii şi instituțiile daneze, mediul danez de afaceri sau membrii altor filiale din diferite ţări.
Ce îmi place cel mai mult în LSRS este partea de networking, purtând cu mândrie statutul de Consilier Membrii LSRS Danemarca, am fost invitat la diferite evenimente unde am întâlnit oameni cu adevărat deosebiți. Aceştia erau în mare parte părtași la ideea viziunii mele de a schimba imaginea românilor în străinătate.

Ai fost ales Voluntarul Lunii, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Voluntarul Lunii, acum pun un mare smiley face, pentru că nu mă așteptam! Când am văzut mail-ul, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi sun coordonatorul să-l întreb dacă nu s-a făcut vreo greșeală. În voluntariat aprecierea, pe lângă satisfacția de a construi necondiționat şi a lăsa ceva mai bun celor care vin, cred că este cel mai frumos lucru care ţi se poate întâmpla.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu