1 mai 2013

Voluntarul Nou al Lunii Aprilie: Rareș Răducanu (LSRS Danemarca)

Rareș, spune-ne mai multe despre tine:
Mă numesc Rareș Ilie Răducanu, sunt student în primul an la Business Academy Aarhus la profilul Financial Management and Service, sunt în Danemarca de 9 luni. După terminarea facultății, doresc să fac un Master, iar după aceea să mă întorc în țară și să îmi deschid propria companie. Pe lângă voluntariatul din LSRS, mai sunt voluntar și la Student House (cafeneaua universității din Aarhus).

Experiența LSRS! Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Pot spune că nu am foarte multă experiență în cadrul LSRS, deoarece sunt membru activ doar din luna martie. În momentul de față sunt Consilier Financiar pentru proiecte.
Dar deși timpul a fost scurt, am avut oportunitatea să mă implic în  organizarea evenimetului  “BrainNetwork 2.0”.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
Nu pot spune exact numărul de ore pe care îl aloc săptămânal voluntariatului pentru LSRS. În fiecare săptămână avem o ședință cu toata filiala, care durează cam 2 ore, unde ne împărțim diferitele sarcini și care trebuiesc îndeplinite până la o dată limită.

Ce îți place în LSRS?
În primul rând, îmi place LSRS pentru ceea ce fac cu adevărat, viziunea pe care o prezintă, chiar se dorește schimbarea în bine a țării. Și mă simt oarecum onorat, să fiu unul dintre « ambasadorii » României și să lupt pentru schimbarea ei.
În al doilea rând, pot spune că îmi place provocarea de care ai parte, atunci când trebuie să faci ceva cu adevărat important, cum a fost de exemplu,  organizarea evenimentului  « BrainNetwork 2.0 ».
Iar în ultimul rând, îmi place colectivul LSRS și mai ales că am oportunitatea să îmi fac noi prieteni.

Ai fost ales Voluntarul Nou al lunii aprilie, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Pot spune că a fost ceva neașteptat să fiu desemnat Voluntarul nou al lunii aprilie. Acest titlu înseamnă recunoașterea muncii pe care o fac și un impuls pe viitor , știind că munca îmi va fi recunoscută. Dar bineînțeles, acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul colegilor mei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu