19 septembrie 2013

Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Liga Studenților Români din Străinătate a lansat pe 19 septembrie Concursul  „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Studenților Români din Străinătate, pe 8 ianuarie 2014. 
Concursul este deschis tuturor studenților români și își propune, ca în fiecare an, să răsplătească și să recunoască meritele tinerilor care au urmat drumul performanței și excelenței în educație. 
Categorii de premii 
Premiile vor fi acordate studenților români cu experiență academică la cel mai înalt nivel, la următoarele categorii: „Studentul Român al Anului din America de Nord” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Român al Anului din Europa” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Român al Anului de pe alte Continente”, „Studentul Român Erasmus al Anului”, „Studentul Anului în România”, „Premiul Special în Arte”. Toate candidaturile, cu excepția celei pentru „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”.
Ca de fiecare dată, Gala LSRS și Premiile de Excelență Academică în Străinătate vor sta sub semnul perfomanței și vor aduce alături tineri de excepție, care contribuie la o imagine pozitivă a României peste hotare, și personalități recunoscute din mediile academic și profesional.

Calendarul și modalitățile de înscriere, precum și alte detalii despre eveniment, le puteți găsi pe site-ul dedicat gala.lsrs.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu