3 octombrie 2013

Universitati internationale de prestigiu cauta studenti romani

Tinerii in cautarea unui program de masterat sau doctorat mai au la dispozitie o saptamana pentru a-si pregati participarea la QS World Grad School Tour -  Bucuresti, pe 9 octombrie, la Athenee Palace Hilton. La eveniment vor putea discuta direct cu reprezentantii universitatilor prezente. Vor putea afla mai multe despre reputatia universitatilor la nivel mondial, programele de studii oferite, oportunitatile de finantare a studiilor, si oportunitatile de cariera disponibile, dar si despre viata in campusurile universitare si experienta educationala si profesionala intr-un mediu cu totul nou.

QS da participantilor la QS World Grad School Tour posibilitatea sa aplice pentru burse insumand 1.2 milioane $. Printre acestea se numara QS Leadership Scholarship – US$10,000, QS Scholarship for Academic Excellence – US $10,000, QS Community Scholarship sau burse oferite in parteneriat cu universitati de prestigiu din intreaga lume, printre care se numara IE Business School, EMLYON, University of Warwick si multe alte institutii.
 In plus, organizatorii evenimentului au pregatit o serie de seminarii si activitati dedicate pregatirii personale si profesionale a studentilor ce vor fi prezenti la targ :
  • workshop de 'branding personal' sustinut de eJobs.ro - site-ul nr. 1 in recrutarea online – unde pot afla cum sa isi puna in valoare abilitatile, pregatirea si experienta pentru a fi admisi la programe de master internationale sau pentru a obtine job-ul dorit.
  • Seminar de consiliere pentru admiterea la programe de master si doctorat internationale;
  • Seminar de pregatire pentru testele IELTS, sustinut de British Council;
  • Consiliere pe CV oferita de eJobs.ro
Printre universitatile care vor fi prezente la Bucuresti, in cadrul QS World Grad School Tour, se numara: UCL, LSE, King’s College London, University of Utrecht, University of Geneva, EMLYON, Pepperdine University, George Washington University, HEC Paris, IE Business School, The Hong Kong Univeristy of Science and Technology, Masdar Institute of Science and Technology si multe altele.

Accesul la eveniment si participarea la seminarii sunt gratuite, pe baza inscrierii online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu