7 februarie 2011

LSRS Norvegia

Anul 2010 a insemnat anul lansarii oficiale a LSRS Norvegia, aducand o activitate ce treptat s-a intensificat prin colaborari, initierea si dezvoltarea relatiilor cu institutii si persoane din diverse medii, alte planuri indeplinite si evenimente la care au participat ES Ambasadorul Romaniei din Norvegia, Consulul Romaniei din Oslo, reprezentanti ai Ambasadei Romaniei din Oslo, profesori, reprezentanti ai unor diverse institutii si organizatii, studenti romani, norvegieni si internationali.

Lansarea a avut loc la data de 1 martie, la BI Norwegian School of Management, urmata de Expozitia de Martisor de la 2 martie, unde au fost prezentate desene, felicitari si martisoare confectionate manual de elevi. Pe parcursul anului echipa filialei a reprezentat interesele studentilor romani in diverse situatii, sprijinindu-i si prin crearea unui mediu de solidaritate.

In decembrie am fost incantati sa organizam impreuna cu Ambasada Romaniei din Oslo, Conferinţa „Bjørnstjerne Bjørnson and the Romanians”, unde istoricul norvegian prof. Jardar Seim a tinut o interesanta prelegere, urmand alt eveniment, Romanian Culture Night.

Anul 2011 ne asteptam sa fie cel putin la fel de plin, cu proiecte precum prezentarea cartii scriitoarei Sandra Pralong, „De ce m-am intors in Romania”, sarbatorirea Martisorului, a Zilei Nationale a Romaniei si alte ocazii cu care speram sa ii reintalnim pe toti prietenii si invitatii nostri. LSRS Norvegia va ureaza un an nou plin de bucurii, realizari si vise implinite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu