5 martie 2011

Ofertă colaborare asistent relaţii publice şi comunicare

Pentru aceia dintre voi care au ales să revină în România, LSRS vă propune de această dată să aplicaţi pentru poziţia de asistent în relaţii publice şi comunicare în cadrul Patronatului tinerilor întreprinzători din România. Patronatul tinerilor întreprinzători din România este cea mai mare entitate asociativă pentru tinerii întreprinzători din România, având înfiinţate structuri proprii la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare. Obiectivele sale au un caracter social, stimulând şi promovând spiritual antreprenorial şi intreprenorial în rândul tinerilor, asigurând accesul acestora la cunoştinţele legate de funcţionarea socio-economică a întreprinderilor, elaborând politici destinate tinerilor în general şi tinerilor antreprenori şi întreprinzători în special. Patronatul tinerilor întreprinzători din România contribuie la dezvoltarea politicilor, strategiei şi planurilor de acţiune pentru IMM-uri.

Poziţia de asistent relaţii publice şi comunicare implică redactarea corespondenţei necesare desfăşurării activităţii Patronatului, asigurarea legăturii cu organizaţiile member, elaborarea şi redactarea documentelor şi situaţiilor cerute de management, actualizarea bazei de date, asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor, şi implicarea în redactarea cererilor de finanţare şi în implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă.

Pentru a aplica pentru poziţia de asistent relaţii publice şi comunicare în cadrul patronatului trebuie să aveţi studii superioare, un nivel avansat de limbă engleză, cunoştinţe bune de operare PC (Microsoft Office, navigare internet), experienţă de lucru în ONG-uri / organizaţii de tineret, experienţă în scriere şi / sau implementare proiecte finanţate prin intermediul programelor Leonardo, Tineret în acţiune, Grundtvig; capacitatea de organizare a timpului, sarcinilor şi locului de muncă; abilitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în acelaşi timp; capacitatea de a respecta termene limită; plăcere şi abilitatea de a învăţa lucruri noi. Printre calităţile voastre trebuie să se numere responsabilitatea, ordinea, corectitudinea şi seriozitatea.

Persoanele interesate sunt rugate să îşi trimită CV-ul la [email protected] .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu