8 aprilie 2011

LSRS in presa martie 2011


În luna martie, Liga Studenţilor Români din Străinătate a atins un nou record, concretizat prin cel mai mare număr de apariţii media înregistrat de la înfiinţarea Ligii până în prezent – 176, apariţii structurate potrivit graficului alăturat.

Luna martie a reprezentat pentru studenţii români de pretutindeni o lună de activitate intensă, atât în România cât şi în filiale. Astfel, LSRS a fost prezent la Romanian International University Fair şi a organizat două sesiuni de mentoring în cadrul proiectului „La poveşti cu români de elită”. De asemenea, au fost organizate două conferinţe de presă ce au prezentat proiectele Ligii pentru anul 2011 şi rezultatele sondajului realizat de LSRS cu privire la studiile în străinătate.

In plus, filialele LSRS au avut o activitate intensă: de la recrutare de voluntari până la pregătirea evenimentelor viitoare şi organizarea de evenimente de proporţii.
Astfel, LSRS Italia a lansat punctul informativ LSRS Torina, LSRS Spania a pregătit o conferinţă având ca scop facilitarea interacţiunii dintre studenţii români şi mediul privat catalan, LSRS Norvegia a lansat portalul Worldwide Student Events, iar LSRS Olanda pregăteşte organizarea unei Gale pentru recunoaşterea meritelor celor mai buni studenţi români pe tărâm olandez.

Rămâneţi aproape pentru a afla mai multe despre iniţiativele viitoare ale Ligii.
LSRS: Meritul tău, sprijinul nostru, viitorul României!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu