31 ianuarie 2012

LSRS premiază perfomanţa sportivă

Marți, 6 ianuarie, a avut loc ceremonia de premiere de către LSRS a rezultatelor excepționale obținute de reprezentații clubului de ju jitsu Budo Seishin (București) la campionatele mondiale de seniori și juniori desfășurate in 2011. LSRS a fost reprezentată de Sebastian Burduja, Dragoș Preda, Costin Elefteriu și Adina Vințan. Invitată de onoare a fost multipla campioană mondială și olimpică, Gabi Szabo.

Clubul Budo Seishin (www.budo-seishin.ro) a fost inființat in 1992 de către Shihan Doru Galan, gradație 7 dan, dezvoltându-se ca principala comunitate a practicanților de ju jitsu din România. Medaliile obținute la competițiile internaționale ale ultimilor ani sunt grăitoare.

Din dorința de a recunoaște și promova performanțele de excepție ale tinerilor români – cu atât mai mult atunci când aceștia nu se bucură de atenția altor instituții – conducerea LSRS a acordat premii următorilor campioni români ai ju-jitsu-lui:

Cătălina “Codi” Mihalache: la sistemul duo demonstrativ feminin senioare: multiplă campionă națională, multiplă campionă balcanică, bronz la europene (Italia, 2007), campioană europeană (Muntenegru, 2009); bronz la mondiale (Rusia 2010), aur la SportAccord Combat Games - "Olimpiada Artelor Marțiale" (Beijing, 2010), campionă mondială (Columbia, 2011) , bronz la duo demonstrativ mixt (Slovenia, 2008) iar la sistemul fighting: vicecampioană europeană la juniori (Viena, 2010), vicecampionă mondială la juniori (Belgia, 2011) și vicecampionă mondială la senioare (Columbia, 2011)

Genoveva Dobre: laureată, alaturi de Codi, in toate probele de duo demonstrativ feminin senioare

Ciprian Bratilă: multiplu campion național, vicecampion balcanic, bronz la duo demonstrativ mixt (Slovenia, 2008), bronz - duo demonstrativ masculin la Campionatul Mondial (Belgia,2011)

Mihail Ioniță: multiplu campion național, vicecampion balcanic, medalie de bronz la campionatul mondial de juniori (Belgia, 2011) la proba de duo demonstrativ masculin 15-18 ani

De asemenea, Liga a acordat o diplomă de excelență fondatorului și conducătorului clubului, Antrenor Emerit al Sportului Doru Galan.

Un comentariu:

  1. Va multumim din tot sufletul pentru gestul facut.Va vom ramane recunoscatori.Cu stima si respect, Mihalache Catalina Mihaela

    RăspundețiȘtergere