24 septembrie 2012

Conferinta CYBERTHREATS


Conferintele Cyberthreats organizate de IBR au ajuns la editia a-Va, aniversara. Bucurandu-se anual de parteneriatul cu CIO Council, de contributia profesionala a specialistilor Serviciului Roman de Informatii, de participarea Bancii Nationale a Romaniei, a specialistilor ARB si a institutiilor bancare, a institutiilor guvernamentale, a agentiilor nationale de specialitate, a marilor firme de consultanta si audit si de suportul unor reputate firme din domeniul tehnologiei informatiei si a securitatii, aceasta editie jubiliara se va axa pe riscurile majore datorate amenintarilor mai vechi si mai noi si a metodelor de a tine pasul cu acestea, atat tehnologic, cat si organizational si procedural. Acoperirea problemelor de securitate nu mai este un lux de a respecta niste cerinte de compliance de multe ori neintelese. Problemele de securitate afecteaza direct cele mai importante resurse ale companiilor, producand prejudicii cu efecte pe termen lung.

In cadrul conferintei se va prezenta in premiera si se va dezbate studiul referitor la implicatiile majore generate de problemele administrării riscului operational aferent activitatilor de IT si comunicatii.

Va invitam sa fiti alaturi de Institutul Bancar Roman, de partenerii acestuia si alaturi de fondatorii IBR - BNR si ARB, in constientizarea, profesionalizarea si crearea unei baze de competente solide in domeniu. Alaturi de noi veti putea impartasi experienta si valorile companiilor furnizoare de solutii, ale marilor integratori, ale firmelor de audit, impreuna cu specialisti in domeniu din companii ale sistemului financiar-bancar, si nu numai.

Pentru mai multe informatii si inscriere va invitam pe situl conferintei: www.cyberthreats.ro


Persoana de contactat dedicata dumneavoastra este:
Alina Burlacu, Organizator Eveniment, email: [email protected]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu