24 septembrie 2012

Péter Barta susține cea de-a cincea întâlnire Venture Mentoring - Venture Mentoring este un program al Fundației Venture Connect -

Fundația Venture Connect organizează cea de-a cincea întâlnire din cadrul programului Venture Mentoring. În fiecare lună, un mentor Venture Connect se va întâlni cu antreprenorii care au nevoie de răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină. 

Péter Barta, Directorul Executiv al Fundației Post-Privatizare și membru în Boardul Venture Connect, va susține cea de-a cincea sesiune Venture Mentoring programată pentru joi, 27 septembrie, începând cu ora 15.00. 

Cu peste 14 ani experiență în management, atât în sectorul profit, cât si in cel non-profit, Péter a fost implicat în numeroase proiecte naționale și internaționale, lucrând cu companii sau instituții precum Council of Europe, Development Alternative Inc., Smurd România sau Academy for Educational Development. Din 2007, Péter conduce Fundația Post-Privatizare și este membru în cadrul Boardului Venture Connect, prin activitățile sale promovând educația antreprenorială și susținând inițiativele antreprenoriale din mediul de afaceri românesc. 

Întâlnirea alături de Péter Barta îşi propune să aducă în discuţie subiecte de interes și necesare pentru start-up-uri, printre care: structurarea afacerii, strategie și acționariat, modelul de finanţare și procesul de vânzări, dar și strategia unui pitch prin punctarea elementelor cheie în vederea atragerii unei infuzii de capital. În acest fel, antreprenorii care doresc să discute deschis despre dezvoltarea afacerilor proprii pot gândi întrebări concrete și la întâlnirile Venture Mentoring vor beneficia de sprijinul mentorilor Venture Connect, mai ales având în vedere experiența incontestabilă a acestora. 

“Venture Connect este una dintre cele mai importante inițiative dedicate antreprenoriatului din regiune, iar prin seria de întâlniri Venture Mentoring credem că am găsit calea prin care să sprijinim start-up-urile care au nevoie de susținere directă şi mai ales imediată. Prin intermediul programelor educaționale oferite de Fundația Post-Privatizare și Venture Connect dorim să încurajăm tinerele start-up-uri în a dezvolta afaceri scalabile și profitabile“, menționează Péter Barta. 

Până în prezent, 60 de companii au participat în cadrul întâlnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatură Biriș Goran), Marius Ghenea (Președinte FIT Distribution și business angel) și Dragoș Rouă (antreprenor online). 

Pentru a participa în cadrul celei de-a cincea întâlniri Venture Mentoring, participanții se pot înscrie vizitând website-ul www.ventureconnect.ro. Biletul de participare este în valoare de 150 RON. 



Contact pentru presă: 

Alexandra Dumitru 
Director de Proiect VentureConnect 

Mobil: +40 729 00 39 56 


*** 



Despre Fundația VentureConnect: 

Programul VentureConnect a fost lansat în 2010 de către Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biriş Goran) şi Daniel Vişoiu (Partener la Biriș Goran), împreună cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuţi precum Marius Ghenea (antreprenor şi business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoară (Director General Mediafax Group şi antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundației Post-Privatizare) şi Dragoş Rouă (antreprenor on-line). 

În luna februarie 2012, a fost lansată Fundația Venture Connect, dând startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring și comunitatea de business angels Angel Connect, VentureConnect fiind cel mai amplu program al Fundației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu