5 aprilie 2013

Interviu cu voluntarii lunii martie: Mihai Chiru (LSRS Marea Britanie)

Spune-ne mai multe despre tine
Numele meu este Mihai-Cristian Chiru şi sunt student în anul al II-lea la University of Kent at Canterbury. Obiectul de studiu este Financial Economics. Mă bucur că am avut oportunitatea să studiez în UK, dar, probabil, după terminarea facultăţii mă voi întoarce în ţară pentru că „Nicăieri nu este mai bine ca acasă". Timpul liber mi-l petrec în general cu prietenii prin oraș sau practic diverse sporturi precum tenisul sau fotbalul. De asemenea îmi place să văd şi un film bun din când în când.

Experiența LSRS! Cu ce te ocupi şi în ce proiecte te-ai implicat?
Despre experiența în cadrul LSRS pot spune că este una benefică. Primul meu contact cu LSRS a fost la începutul anului, în cadrul ședințelor care au precedat Adunarea Generală şi Gala. Pot spune că am cunoscut oameni minunați care au aceleași obiective ca mine. Mă simt mândru că am putut ajuta la organizarea Galei LSRS 2013, pe lângă logistică fiind implicat alături de Tibi (Tiberiu Mitrea) în echipa tehnică.
Momentan ocup funcția de Consilier pentru Relații Interne în cadrul LSRS Marea Britanie.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?
Dedic aproximativ 8-10 ore pe săptămână încercând să ajut la conturarea proiectelor filialei noastre. Am susținut un interviu telefonic la TVR 1 în legătură cu problema permiselor de muncă eliberate românilor din Marea Britanie şi am participat la prezentarea LSRS din Manchester. Momentan mă ocup de câteva statistici din cadrul LSRS UK şi ajut la dezvoltarea viitoarelor proiecte.

Ce îți place în LSRS?
Sunt mândru că fac parte din familia LSRS pentru că am ocazia să cunosc multe persoane de la care am ce învăţa. LSRS este o experiență minunată care creează caractere şi care aduce beneficii atât celor implicați cât şi studentului român de pretutindeni.

Ai fost ales Voluntarul Lunii, ce înseamnă aceasta pentru tine?
Mă simt onorat să fiu propus Voluntarul lunii. Înseamnă că munca depusă este apreciată, fapt care mă bucură şi mă stimulează să mă implic din ce în ce mai mult în activitățile Ligii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu