13 iunie 2013

Sari peste hotare cu AIESEC București!


Programul Global Citizen dezvoltat de AIESEC România îți propune o alternativă la monotonie prin voluntariat. Accesibil tuturor tinerilor de până la 31 de ani care vor să se implice în voluntariat în afara țării, programul este creat special pentru vacanța de vară, astfel participantul are libertatea de a-și alege cea mai convenabilă perioadă de timp pentru a pleca.
În fiecare vară, tinerii profită de acest program pentru a intra în rețeaua AIESEC din 113 țări din lume, având astfel acces la sute de oportunități de voluntariat. Programul urmărește dezvoltarea abilităților de lider, o creștere a responsabilității sociale și a gradului de înțelegere al altor culturi.
Global Citizen este împărțit în mai multe domenii: Cultural (înțelegere culturală și dezvoltarea comunităților, educație non formală, limbi străine și tabere de vară), Health (HIV/AIDS), Human Rights (axat pe drepturile copiilor și ale femeilor), Environment (probleme de mediu) și NGO Development (antreprenoriat și sustenabilitate). Cei interesați pot vizualiza lista cu țările participante la acest program accesând http://www.aiesecbucharest.ro/ser-2013-opportunities/ .
Perioada de voluntariat se încadrează între 6 și 8 săptămâni, iar taxa de participare este de 100 de euro, jumătate fiind achitată în momentul semnării contractului, iar cealaltă jumătate la găsirea unui proiect de voluntariat potrivit.
Te poţi înscrie pentru acest program de voluntariat pe site-ul AIESEC Bucureşti (http://www.aiesecbucharest.ro sau urmărește pagina de facebook Global Internships by AIESEC Romania: https://www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania) și pagina de Facebook AIESEC București: https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu